Gaëtan Vandenplas

Samenwerken is key

Gaëtan is hobbykok en coördinator van Wowfood. Volgens hem kunnen problemen het best opgelost worden door gebruik te maken van methodes die uit verschillende werkvelden geput worden. Gaëtan is steeds op zoek naar projecten die bijdragen tot een meer duurzame wereld.

“Wowfood is een creatief project waar we niet alleen, maar samen met verschillende actoren op zoek gaan naar manieren om voedselverspilling tegen te gaan.”​

Rubis de Smet

Experimenteren is key

Rubis is overdag project manager, maar ‘s avonds ontpopt hij zich tot (te) gekke keukenwetenschapper.
Hij gelooft dat niets onmogelijk is tenzij je het geprobeerd hebt.

“Wowfood is mijn creatieve kant: groenten gebruiken die andere mensen om esthetische reden niet zouden gebruiken en er iets heerlijks van maken vind ik fantastisch.”

Lilli Moralis

Vertrouwen is key

Lilli studeert economische wetenschappen en is de persoon die je het waterverbruik meegeeft als je een steak wilt bestellen. Haar liefde voor koken en passie om de wereld te verbeteren heeft haar naar de keuken van Wowfood geleid en nu maakt ze deel uit van de organisatie.

“Ik voel me deel van Wowfood en ben dankbaar voor de opportuniteit om mijn vaardigheden en creativiteit bij te schaven op een bewuste en duurzame manier.”​


Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers en hebben ervaring als stageplek en werkervaringsplek.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!