Workshops (max. 12 deelnemers)

In ons aanbod van workshops maken we een onderscheid tussen koken aan de hand van een recept en koken aan de hand van ingrediënten.

Begeleid koken aan de hand van ingrediënten
De meeste mensen vertrekken bij het koken vanuit een recept en kopen dan eventueel de ingrediënten aan die niet in de voorraadkast aanwezig zijn. Wowfood wil met deze workshops stimuleren om te vertrekken met wat men op voorraad heeft: restjes, groenten die hun smaken dreigen te verliezen etc.

Begeleid koken aan de hand van een recept
We vertrekken vanuit ingrediënten die vaak verspild worden (zoals brood en loof van groenten) of waar er een overschot van is (zoals pompoen en kolen). Deze workshop biedt verschillende mogelijkheden aan die je thuis ook kan toepassen.Zero waste events

Samen met onze partners, waaronder USOS en Act4Change, organiseren we regelmatig events waar verschillende aspecten van duurzaamheid aan bod komen. 

Wilt u graag een event organiseren dat zowel afval als voedselverspilling wil verminderen? Wij delen graag onze expertise met u. Zero waste traject

Wilt u als vereniging, organisatie of bedrijf graag minder afval produceren en minder voedsel verspillen? Wowfood en ons netwerk kunnen u daarbij helpen!

Gedurende enkele dagen geven we niet alleen workshops, maar verzorgen we ook de catering voor de hongerigen. Op die manier kunnen de deelnemers van onze workshops hun nieuwe kennis en vaardigheden onmiddellijk testen op een breder publiek.Catering (max. 50 deelnemers)

Voor catering kunt u ook bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.