Spinazie pannenkoek


Wat heb je nodig voor 4/5 personen?

  • 300 gr kikkererwtenmeel
  • 600 ml (plantaardige) melk
  • 2 uien
  • 500 gr spinazie
  • Olijfolie
  • Zout

Bereiding

  1. Meng melk met bloem en laat het minstens 2 uur rusten
  2. Ontdoe de spinazie van de steel. Snijd de steel zeer fijn en scheur de bladeren. Sla deze stap over als je kant-en-klare spinaziebladeren hebt.
  3. Snipper de ui en stoof deze aan in een pan met wat olie
  4. Voeg spinazie toe en laat het geheel 2 minuten sudderen
  5. Haal de spinazie van het vuur en laat het geheel afkoelen
  6. Voeg de koude spinazie toe aan het meelmengsel
  7. Bak het beslag zoals een pannenkoek in een pan
  8. Serveer warm

    Serveertip: Ook lekker met (cherry)tomaat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: