Wow Apero in Antwerpen

Wowfood is reeds bijna een jaar actief en heeft als missie om voedselverspilling tegen te gaan. We doen dit door creatief aan de slag te gaan met restjes en hier lekkere, gevarieerde en voedzame gerechten van te maken.

Wowfood bestaat uit vrijwilligers en is een kookcollectief, een groep van foodies die graag experimenteren met gerechten, smaken en kookmethodes.

Uiteraard ben jij hier meer dan welkom bij om mee te experimenteren, te leren of te proeven van onze lekkernijen! We starten met 2 avonden, donderdag 09/11 en vrijdag 10/11 in de Beek waar we 2 opties aanbieden.

Op deze fijne donderdagavond gaan we aan de slag met een aantal ‘snelle’ gerechten. Ideaal als snack, na een vermoeiende werkdag of om een kater weg te eten.

optie 1: Je wil graag mee experimenteren met voedsel en gemakkelijke,lekkere recepten aanleren?

Stuur een mailtje naar wowfoodinfo@gmail.com en neem minstens 500 gr eten mee. Ons doel is voedselverspilling tegen te gaan dus kijk zeker in de (koel)kast en leer hoe je hier snel iets lekker en voedzaam van kunt maken.

We starten om 16h00. Kan je pas vanaf een later tijdstip? Vermeld dit dan zeker in je mail.

optie 2: Kom je alleen of met een groep vrienden? Wil je andere interessante mensen of groepen leren kennen die ook rond duurzaamheid werken? Kom dan gerust af om mee een hapje te eten. Aangezien we zo weinig mogelijk eten willen wegsmijten maar niemand met honger naar huis willen laten gaan stuur je best een mailtje naar wowfoodinfo@gmail.com en vermeld hierbij voor hoeveel personen je wenst te reserveren.

We vragen een vrije bijdrage met minimum €5,00 zodat we uit de kosten kunnen komen. Hoe meer je geeft hoe vaker we dit kunnen organiseren 😉

Water is gratis. Andere (alcoholische) drank is verkrijgbaar tegen democratische prijzen.

Hoe deelnemen?

Stuur een mailtje naar wowfoodinfo@gmail.com en vermeld hierbij of je wenst mee te koken of mee te eten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s